VHF/UHF/SHF Contesting

Probajte, videćete, nije lako.

Na stranicama ovog sajta će biti objavljivano sve što je vezano za UKT takmičenja kako domaća tako i inostrana. Naročito će biti objavljivani rezultati takmičenja u organizaciji  Saveza radio-amatera Srbije i to prijavljeni i konačni rezultati. Dnevnici se šalju preko specijalno dizajnirane aplikacije koja omogućuje brz i precizan prijem dnevnika a odmah po isteku roka za prijem dnevnika se objavljuju prijavljeni rezultat kao i konačni nakon obrade dnevnika. Uz rezultate, svaki učesnik će biti u mogućnosti da preuzme i svoju diplomu u PDF formatu

Klubovi koji organizuju UKT takmičenja, ako su zainteresovani, će moći da koriste servise sa ovog sajta. Pruža se mogućnost takmičarima da objavljuju svoje priče iz takmičenja uz po neku fotografiju što bi bilo interesantno za sve koji se bave ovom aktivnošću.

Značaj ovog sajta je i u tome što će se trajno čuvati svi podaci iz takmičenja (sve na jednom mestu) a ujedno i dostupni svima u svakom momentu. Administratori sajta će se potruditi da se u baze koje se ovde koriste unesu svi raspoloživi podaci iz prethodnog perioda.

Svaka sugestija je dobrodošla koja bi doprinela kvalitetu samog sajta kao i pravovremenom obaveštavanju članstva o onome čime se bavimo vezano za UKT takmičenja.

Administrator sajta.

 

Copyright: YU1SRS@2016 designed by YT1WA